Kobra accountants & adviseurs

Vacature Relatiebeheerder MKB

Relatiebeheerder MKB

(Tubbergen, fulltime/32-40 uur)

 

Ben jij een accountant die uit het ‘keurslijf’ van een groot kantoor wil? Ben jij op zoek naar een no nonsens, regionaal accountantskantoor met de Twentse nuchterheid?  Dan zoeken wij jou!

Vanwege groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder MKB. Je komt te werken binnen ons MKB advies team in ons moderne kantoor in Tubbergen. Je bent voor relaties, uit jouw eigen klantportefeuille het eerste aanspreekpunt voor financieel en fiscaal gerelateerde zaken.

Kobra accountants & adviseurs is een full- service advieskantoor met 25 medewerkers en gevestigd in Tubbergen. Wij adviseren onze zakelijke relaties op het gebied van (complexe) fiscale vraagstukken, begeleiden hen met het digitaliseren en optimaliseren van administratieve processen en zijn sparringpartner voor de ondernemer.
Kobra accountants & adviseurs is een no- nonsens accountantskantoor met korte lijntjes wat inhoudt dat je rechtstreeks samenwerkt met de directie.

Over de functie
Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen klantportefeuille en je maakt deel uit van ons MKB advies team. Je werkt samen met collega’s uit verschillende disciplines, dit zijn ervaren collega’s waar je veel van leert maar zij leren ook van jou. Je krijgt dan ook alle ruimte om zaken zelf op te pakken.

Welke taken horen hierbij?
Als Relatiebeheerder MKB bij Kobra ben jij het aanspreekpunt voor jouw relaties waarbij je ook verantwoordelijkheid durft te nemen. Wij vragen van jou:

  • Onze relaties (pro-) actief te ondersteunen en te adviseren
  • Complexe jaarrekeningen samen te stellen en jaarrekeningen te reviewen van assistent accountants
  • Je begeleidt en coacht assistent accountants in hun persoonlijke ontwikkeling
  • Je denkt strategisch mee en bent het uithangbord van Kobra
  • Je hebt goede vaktechnische kennis en hebt van ontwikkelingen in de sector

Wat bieden wij
Werken bij ons betekent werken in een cultuur waarin het nemen van verantwoordelijkheid en samenwerken boven eigenbelang staat. Dat neemt niet weg dat wij eigen initiatief bijzonder waarderen zolang het doel is, de klantverwachting in positieve zin te overtreffen. Je komt te werken in een informele organisatie, daar hoort ook samen plezier maken bij. Om de saamhorigheid te bevorderen lunchen wij bijvoorbeeld samen en organiseren wij meerdere keren per jaar personeelsuitjes en in de zomer hebben wij onze legendarische Kobra BBQ.
Wij beseffen ons dat wij moeten zorgen dat wij de juiste mensen op de juiste plek hebben. Daarom investeren wij in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zodat jezelf blijft verbeteren. Daarnaast hechten wij ook veel waarde aan goede balans tussen werk en privé.
Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Om te reageren op de vacature Relatiebeheerder MKB bij Kobra accountants & adviseurs voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie. Het is een pré als je over een AA titel beschikt.
  • Je beschikt over goede communicatieve skills
  • Je bent ondernemend en beschikt over een klantgerichte instelling
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift. Vanwege de verscheidenheid van relaties is het een pré als je de Twentse taal beheerst.
  • Je hebt relevante ervaring en dat blijkt ook uit jouw CV.

Ben of ken jij onze nieuwe collega of heb jij vragen over de vacature, neem dan contact op met ons kantoor!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Start typing and press Enter to search