Kobra accountants & adviseurs

Meer dan cijfers alleen.

Salaris

Salarissen verwerken en advisering omtrent personeel en het geven van organisatieadvies is een vak apart. Kobra heeft gekozen om dit door een team van gespecialiseerde medewerksters te laten verzorgen. Medewerksters die hun vak verstaan, de taal van de ondernemer spreken maar ook de taal van de werknemer. Een gemotiveerde medewerker draagt bij aan een goed resultaat. Kobra kent alle sectoren en ontzorgt op het personele vlak.
Salarisverwerking gaat verder dan alleen het produceren van een loonstrook. Wisselwerking tussen Belastingdienst, pensioenfondsen en verzekeraars is van belang. Tevens koppelen wij gegevens aan uw administratie, zodat u zicht heeft en houdt op uw personeelskosten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 • Esther Aalderink
  esther.aalderink@kobra.nl
 • Renate Bruins
  renate.bruins@kobra.nl
 • Elise Slag
  elise.slag@kobra.nl
 • Nancy Kreuwel
  nancy.kreuwel@kobra.nl

Salarisverwerking

Kobra heeft een enthousiast en betrokken salaris team. Zij zijn een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen op het gebied van o.a. salarisadministratie, arbeidscontracten, pensioenaangelegenheden en advisering omtrent cao en personeelsbeleid.

Personeelsadvies

Heeft u ondersteuning nodig bij de aanname van personeel, het inlenen van arbeidskrachten of wilt u juist een dienstverband beëindigen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een gedegen advies. In ons netwerk beschikken wij tevens over gespecialiseerde juristen, om u in een procedure bij te staan.

Loonsubsidies

Loonkostenvoordeel voor arbeidsgehandicapten, oudere werknemers of scholieren, proefplaatsingen en innovatiesubsidies kunnen vaker toegepast worden dan u denkt. Ook hierin kan ons salaris team een rol spelen en u wegwijs maken in de regelgeving en helpen bij het aanvragen van diverse subsidies en loonkostenvoordelen.

Laatste berichten

Start typing and press Enter to search