Kobra accountants & adviseurs

Vacature Relatiebeheerder AA/ Agro

Relatiebeheerder AA/ Agro

(Tubbergen, fulltime/32-40 uur)

 

Ben jij een AA accountant die affiniteit heeft met de agrarische sector? Ben jij op zoek naar een no nonsens, regionaal accountantskantoor midden in het groene Oost Nederland? Dan zoeken wij jou!

Vanwege groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder AA/ Agro. Je komt te werken binnen ons Agro advies team in ons moderne kantoor in Tubbergen. Je bent voor relaties, uit jouw eigen klantportefeuille het eerste aanspreekpunt voor financieel en fiscaal gerelateerde zaken.

Kobra accountants & adviseurs is een full- service advieskantoor met 25 medewerkers en gevestigd in Tubbergen. Wij adviseren onze zakelijke relaties op het gebied van (complexe) fiscale vraagstukken, begeleiden hen met het digitaliseren en optimaliseren van administratieve processen en zijn sparringpartner voor de ondernemer. Kobra accountants & adviseurs is een no- nonsens accountantskantoor met korte lijntjes wat inhoudt dat je rechtstreeks samenwerkt met de directie.

Over de functie
Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen klantportefeuille en je maakt deel uit van ons Agro advies team. Je werkt samen met collega’s uit verschillende disciplines, dit zijn ervaren collega’s waar je veel van leert maar zij leren ook van jou. Je krijgt dan ook alle ruimte om zaken zelf op te pakken.

Welke taken horen hierbij?
Als agrarisch Relatiebeheerder vragen wij van jou:

  • Complexe jaarrekeningen samen te stellen en jaarrekeningen te reviewen van assistent accountants
  • Je hebt goede vaktechnische kennis en bent op de hoogte van ontwikkelingen in de sector
  • Je kunt strategisch denken en bent daarmee toegevoegde waarde voor onze relaties

Wat bieden wij
Werken bij ons betekent werken in een cultuur waarin het nemen van verantwoordelijkheid en samenwerken boven eigenbelang staat. Dat neemt niet weg dat wij eigen initiatief bijzonder waarderen zolang het doel is, de klantverwachting in positieve zin te overtreffen. Je komt te werken in een informele organisatie, daar hoort ook samen plezier maken bij. Om de saamhorigheid te bevorderen lunchen wij bijvoorbeeld samen en organiseren wij meerdere keren per jaar personeelsuitjes en in de zomer hebben wij onze legendarische Kobra BBQ. Wij beseffen ons dat wij moeten zorgen dat wij de juiste mensen op de juiste plek hebben. Daarom investeren wij in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zodat jezelf blijft verbeteren. Daarnaast hechten wij ook veel waarde aan goede balans tussen werk en privé. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Om te reageren op de vacature Relatiebeheerder MKB bij Kobra accountants & adviseurs voldoe je aan de volgende eisen:

• Je beschikt over een AA titel
• Je hebt affiniteit met de agrarische sector
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift
• Je hebt relevante ervaring en dat blijkt ook uit jouw CV

Herken jij je in dit profiel? Mail dan jou CV naar Olaf Boers via olaf@matchandshare.nl Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Chiel Braakhuis (directie), via telefoonnummer 06-30536490.

Past het geschetste profiel niet bij jou, maar ken je iemand die hier wel perfect in past? Stuur deze vacature dan door!

De werving & selectieprocedure is in handen van Match & Share personeelsdiensten. Wil je informatie over de procedure? Neem dan contact op met Olaf Boers, telefoonnummer 06-14635941

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Start typing and press Enter to search