Kobra accountants & adviseurs

Wij helpen u door het doolhof van fiscale regels.

Particulieren

Een aangifte invullen of een toeslag aanvragen is vaak niet uw dagelijkse bezigheid, laat staan een plezierige bezigheid. Onze medewerkers verzorgen alle aangiftes met een optimaal resultaat. Waar toeslagen zijn te verkrijgen, worden deze aangevraagd. Inkomens en vermogens worden gepland, zodat wettelijke bijdrages voor onder andere zorg gestuurd kunnen worden en een schenking of nalatenschap optimaal afgewikkeld kan worden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Melissa Sonder
    melissa.sonder@kobra.nl

Uw aangifte

Wij verzorgen jaarlijks uw aangifte inkomstenbelasting, zodat u voldoet aan de wettelijke vereisten van de Belastingdienst. Aftrekposten die op uw situatie van toepassing zijn, worden opgevoerd om een optimaal fiscaal resultaat te bereiken. Wetswijzigingen die invloed kunnen hebben op uw belastbaar inkomen, worden met u gedeeld en er wordt gericht beoordeeld of anticiperen zinvol is.

Toeslagen

Onderdeel van de verzorging van de jaarlijkse aangifte, is het beoordelen of u in aanmerking komt voor toeslagen. Te denken valt hierbij aan huur- of zorgtoeslag en kindgebonden budget. Het aanvragen hiervan is voor adviseurs van Kobra bekend terrein. Voor studerende kinderen begeleiden wij desgewenst de aanvragen voor tegemoetkoming in studiekosten.

Vermogensplanning

Heeft u het voornemen om uw vermogen of uw woning over te dragen aan bijvoorbeeld uw kinderen? Onze adviseurs kunnen uw vermogen en vermogensontwikkeling in kaart brengen en met u een vermogensplan opstellen voor eventuele overdracht. Schenkingen op basis van de jaarlijkse vrijstelling, ten behoeve van de eigen woning of op basis van de Natuurschoonwet worden uitgewerkt.

Laatste berichten

Salaris

Een juiste beloning en een goed personeelsbeleid zorgen voor gemotiveerde werknemers. Kobra kent alle sectoren en kan u op dit vlak ontzorgen.

Start typing and press Enter to search