Kobra accountants & adviseurs

Vacature Aankomend Relatiebeheerder MKB

Aankomend Relatiebeheerder MKB

(Tubbergen, fulltime/32-40-uur)

 

Ben jij een gevorderd assistent accountant en wil je graag doorgroeien naar een rol als  relatiebeheerder? Wij geven jou deze kans en komen graag met jou in contact!

Vanwege verdere groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant. Je komt te werken binnen ons MKB advies team in ons moderne kantoor in Tubbergen.
Als Assistent Accountant ondersteun je onze adviseurs, verwerk je administraties, fiscale aangiften en stel je de jaarrekening op van onze MKB relaties.

Kobra accountants & adviseurs is een full- service advieskantoor met 25 medewerkers en gevestigd in Tubbergen. Wij adviseren onze zakelijke relaties op het gebied van (complexe) fiscale vraagstukken, begeleiden hen met het digitaliseren en optimaliseren van administratieve processen en zijn sparringpartner voor de ondernemer.
Kobra accountants & adviseurs is een no- nonsens accountantskantoor met korte lijntjes wat inhoudt dat je rechtstreeks samenwerkt met de directie.

Over de functie
Jij maakt deel uit van ons advies team en ondersteunt de collega’s met verschillende werkzaamheden. Je werkt samen met ervaren collega’s waar je veel van leert en die je alle ruimte geven om zaken zelf op te pakken.

Welke taken horen hierbij?
Als Assistent Accountant ben jij het aanspreekpunt voor onze relaties. Wij vragen van jou:

  • Bedrijfsadministraties te verwerken op basis van ontvangen financiële informatie
  • Jaarrekeningen op te stellen
  • Om fiscale aangiften (BTW, IB, VPB) te verzorgen
  • Een pro- actieve houding naar onze relaties
  • Knelpunten te signaleren en deze om te zetten in acties


Wat bieden wij
Werken bij ons betekent werken in een cultuur waarin het nemen van verantwoordelijkheid en samenwerken boven eigenbelang staat. Dat neemt niet weg dat wij eigen initiatief bijzonder waarderen zolang het doel is, de klantverwachting in positieve zin te overtreffen. Je komt te werken in een informele organisatie, daar hoort ook samen plezier maken bij. Om de saamhorigheid te bevorderen lunchen wij bijvoorbeeld samen en organiseren wij meerdere keren per jaar personeelsuitjes en in de zomer hebben wij onze legendarische Kobra BBQ.
Graag investeren wij in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zodat jezelf blijft verbeteren en daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé.
Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Om te reageren op de vacature Relatiebeheerder MKB bij Kobra accountants & adviseurs voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO (accountancy of bedrijfseconomie) of SPD opleiding
  • Je bent je bijzonder vaardig in MS office en het is een pré als je al kennis hebt van Caseware
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift. Vanwege de verscheidenheid van relaties is het een pré als je de Twentse taal beheerst.
  • Je hebt relevante werkervaring en dat blijkt ook uit jouw CV.

Herken jij je in dit profiel? Mail dan jou CV voor 12 september naar Olaf Boers via olaf@matchandshare.nl
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Natascha Hoek (directie), via telefoonnummer 06-54692491

Past het geschetste profiel niet bij jou, maar ken je iemand die hier wel perfect in past? Stuur deze vacature dan door!

De werving & selectieprocedure is in handen van Match & Share personeelsdiensten. Wil je informatie over de procedure? Neem dan contact op met Olaf Boers, telefoonnummer 06-14635941

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Start typing and press Enter to search