Kobra accountants & adviseurs

Vacature Assistent Accountant MKB

Assistent accountant MKB

(Tubbergen, fulltime/32-40 uur)

 

Ben jij een Assistent Accountant en wil je in de toekomst doorgroeien naar een rol als relatiebeheerder of accountant? Wij geven jou deze kans en komen graag met jou in contact!

Vanwege groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een Assistent Acountant MKB. Je komt te werken binnen ons MKB advies team in ons moderne kantoor in Tubbergen. Als Assistent Accountant ondersteun je onze adviseurs, verwerk je administraties, fiscale aangiften en stel je de jaarrekening op van onze MKB relaties.

Kobra accountants & adviseurs is een full- service advieskantoor ruim 30 medewerkers en gevestigd in Tubbergen. Wij adviseren onze zakelijke relaties op het gebied van (complexe) fiscale vraagstukken, begeleiden hen met het digitaliseren en optimaliseren van administratieve processen en zijn sparringpartner voor de ondernemer.
Kobra accountants & adviseurs is een no- nonsens accountantskantoor met korte lijntjes wat inhoudt dat je rechtstreeks samenwerkt met de directie.

Over de functie
Jij maakt deel uit van ons advies team en ondersteunt de collega’s met verschillende werkzaamheden. Je werkt samen met ervaren collega’s waar je veel van leert en die je alle ruimte geven om zaken zelf op te pakken.

Welke taken horen hierbij?
Als Assistent Accountant ben jij het aanspreekpunt voor onze relaties. Wij vragen van jou:

  • Bedrijfsadministraties te verwerken op basis van ontvangen financiële informatie
  • Jaarrekeningen op te stellen
  • Om fiscale aangiften (BTW, IB, VPB) te verzorgen
  • Een pro- actieve houding naar onze relaties
  • Knelpunten te signaleren en deze om te zetten in acties

Wat bieden wij
Werken bij ons betekent werken in een cultuur waarin het nemen van verantwoordelijkheid en samenwerken boven eigenbelang staat. Dat neemt niet weg dat wij eigen initiatief bijzonder waarderen zolang het doel is, de klantverwachting in positieve zin te overtreffen. Je komt te werken in een informele organisatie, daar hoort ook samen plezier maken bij. Om de saamhorigheid te bevorderen lunchen wij bijvoorbeeld samen en organiseren wij meerdere keren per jaar personeelsuitjes en in de zomer hebben wij onze legendarische Kobra BBQ.
Graag investeren wij in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zodat jezelf blijft verbeteren en daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé.
Uiteraard bieden wij een marktconform salaris, mogelijkheden tot het volgen van studies/cursussen en uitstekende secundaire voorwaarden.

Om te reageren op de vacature Assistent Accountant MKB voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO/WO opleiding in de richting accountancy of bedrijfseconomie
  • Je bent je bijzonder vaardig in MS office en het is een pré als je al kennis hebt van Caseware
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift. Vanwege de verscheidenheid van relaties is het een pré als je de Twentse taal beheerst.

Ben of ken jij onze nieuwe collega of heb jij vragen over de vacature, neem dan contact op met ons kantoor!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Start typing and press Enter to search